Bio masné a uzenářské výrobky z Dolního Rakouska
Co si dnes dáte? T-Bone-Steak, hovězí pečeni z masného plemene Blondvieh, řízek nebo paneku z vepřového Turopolje a nebo raději úžasnou šunku Babenberger? Všechny tyto speciality a mnohé další pro vás vyrábí manufaktura „Bio Schober“.
Tady bio není jen slovo. Přírodní chov zvířat v blízkém okolí, šetrná porážka, kvalitní zpracování – vše se děje v souladu s přírodou.
V rodinné manufaktuře probíhá výroba tradičním způsobem za tepla : Hot-Boning. Maso je kompletně zpracováno během několika málo hodin. Tím je docíleno čisté chuti i úspory nezádoucích přídavných látek. Kromě vody a soli jsou tak k výrobě používány jen koření a bylinky v bio kvalitě. .
Kvalitní uzenářské produkty klobásy, šunka a špek se prodávají pod značkou „Babenberger“ a jsou vakuově baleny.
Ing. Eva Farkačová
ecoplus International Tschechien s.r.o.
Fügnerovo náměstí 3/1808
CZ-120 00 Praha