Fulltextové vyhledávání

Erlauftaler Käsewölfe GmbH

Bio-sýr vyrobený z bio mléka

Sýr z ruky mistra, vyrobený podle staré receptury nejmodernější technikou!

Zpátky ke kořenům  a  stare dobré kvalitě. Firma Erlauftaler Käsewölfe vyrábí vysoce kvalitní sýry z Bio mléka. Moderní produkce navazuje na tradiční postupy. Původním druhům sýra dává firma Erlauftaler Käsewölfe nový život, týdně zpracuje až 12.000l bio mléka. Výroba probíhá pouze pod dozorem kvalifikovaných mistrů sýrařů. Firmu lze také navštívit a seznámit se s touto tradiční mistrovskou výrobou.

Sortiment bio sýrů:

Měkký sýr:

  • Creme Camembert: měkký sýr z pasterizovaného mléka, zrající 8-10 dní
  • Schlossherr: z pasterizovaného mléka, zrající 10 dnů, s červeno-hnědým povrchem, kořeněné, pikantní aroma

Krájený sýr:

  • Alter Wolfsteiner: krájený sýr z pasterizovaného mléka, zrající 4-6 týdnů
  • Gouda: jemný sýr z pasterizovaného mléka,  
  • Fontina: kořeněná, pikantní Gouda z pasterizovaného mléka
  • Geräucherter Mostviertler: doba zrání 5 týdnů ve slaném  nálevu, ochuceno moštem, uzeno bukovým dřevem
  • Würziger Mostviertler: zraje ve slaném nálevu, ochuceno moštem,  lehce kořeněné aroma s příchutí moštu

Tvrdý sýr:

  • Reifer AuersBerg: tvrdý sýr ze syrového mléka, zrající 3-12 měsíců, kořeněné, intenzivní aroma

Chcete se zeptat?

Ing. Eva Farkačová
ecoplus International Tschechien s.r.o.
Fügnerovo náměstí 3/1808
CZ-120 00 Praha