Fulltextové vyhledávání

ZPĚT

Schober GmbH

tradiční kvalitní výroba masa a uzenin z plemen Blondvieh a Turopolje v bio kvalitě.

Co si dnes  dáte? T-Bone-Steak, hovězí pečeni z masného plemene Blondvieh, řízek  nebo paneku z vepřového Turopolje a nebo raději úžasnou šunku Babenberger? Všechny tyto speciality a mnohé další pro vás vyrábí manufaktura  „Bio Schober“.

Tady bio není jen slovo. Přírodní chov zvířat v blízkém okolí, šetrná porážka, kvalitní zpracování – vše se děje v souladu s přírodou.

V rodinné manufaktuře probíhá výroba tradičním způsobem za tepla : Hot-Boning.  Maso je kompletně  zpracováno během několika  málo hodin. Tím je docíleno čisté chuti i úspory nezádoucích přídavných látek. Kromě vody a soli jsou tak k výrobě používány jen koření a bylinky v bio kvalitě.   .

Kvalitní uzenářské produkty klobásy,  šunka a špek se prodávají pod značkou „Babenberger“ a jsou vakuově baleny.

Chcete se zeptat?

Ing. Eva Farkačová
ecoplus International Tschechien s.r.o.
Fügnerovo náměstí 3/1808
CZ-120 00 Praha